Jdi na obsah Jdi na menu
 


Airsoft AEG RIFLE KALASHNIKOV AK47 METAL WOOD

Popis produktu: Airsoft AEG RIFLE KALASHNIKOV AK47 METAL WOOD Zavřít popis

Popis Airsoft AEG RIFLE KALASHNIKOV AK47 METAL WOOD: Asi nejznámější útoční puška která kdy spatřila světlo světa, její obrysy jsou zaryty jak v malém dítěti, tak v starých lidech, tuto pušku zkonstruoval Michail Timofeyevich Kalašnikov v roku 1946, kdy ji zavedli do výzbroje několika vybraných jednotek, v roku 1949 byla zavedena jako služební zbraň ruské armády. Dodnes je používána po celém světě ve všech válečních konfliktech. Tato zbraň si získala mnoho přívrženců díky nízké ceně, legendární spolehlivostí a průraznosti kalibru 7,62.

Tato je replika je přesnou kopií AK-47. Zbraň je vyrobena z kovu a dřeva stejně jak její reálná předloha, navíc při střelbě se hýbe závěr stejně jak v ostré verzi. Balení obsahuje zbraň, baterii 8,4V 1100 mAh mini type, zásobník na 550 BB a návod.


POZOR:
Dle zákona o zbraních a střelivu č. 119/2002 Sb. §15 jsou veškeré nabízené zbraně, jejich díly a střelivo (vše kategorie D) prodejné v ČR pouze fyzickým osobám starším 18 let způsobilým k právním úkonům, nebo právnickým osobám. Odesláním objednávky zároveň prohlašujete, že splňujete výše uvedené požadavky. V případě podání falešné informace o způsobilosti k držení zbraní a střeliva budeme soudní cestou vymáhat náhradu veškerých škod nám tímto způsobených.

 

Technická specifikace Airsoft AEG RIFLE KALASHNIKOV AK47 METAL WOOD: Zobrazit technickou specifikaci
Váha zbraně: 3,55 kg
Délka zbraně: 897 mm
Délka vnitřní hlavně: 455 mm
Hop-up: ano-stavitelný
Verze mechaboxu: 3
Baterie: 8,4V - malý konektor
Umístění baterie: v pažbě
Úsťová rychlost udaná výrobcem: 377fps s 0,2g BB
Galerie produktu Airsoft AEG RIFLE KALASHNIKOV AK47 METAL WOOD
http://www.gameshop.cz/airsoft-aeg-rifle-kalashnikov-ak47-metal-wood.html
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář